Még ennyi ideje van megrendelni az ajándékokat:
Termékek

  Bemutatkozás

  Szeretettel köszöntjük az Erotic Center weboldalán!

  Folyamatosan bővülő és széles termékskálával, szolid árakkal várunk minden új és régi vásárlónkat! Több ezer termék közül választhat!
    

  A statisztikák szerint Magyarországon kiemelkedően sok házasság végződik válással. A kiváltó okok rendkívül változatosak, ám a tragikusként megfogalmazott - valójában aprócska - gondok leggyakoribb kiváltója a nem kielégítő szexuális élet. Igen, első hallásra mosolygunk ezen; viszont nem árt mélyen átgondolnunk: például egy hosszú nap végén remegve várja haza párját egy hölgy, megőrül az együttlétért. A hazaérkező úr azonban kimerült, fáradt, talán még ideges és ezáltal ingerült is. Az esti virgonckodás azonnal feledésbe merül, rosszabb esetben néhány meggondolatlan mondat elhangzása után azonnal nyugovóra tér a pár - kis szálkával szívükben. Néhány hónap múlva hasonló körülmények között keletkezik egy újabb szálka, aztán megint egy, egy újabb, stb. Néhány év elteltével már nem havonta, hanem hetente, olykor naponta érik a kapcsolat résztvevőit hasonló keserűségek, amik csak gyűlnek, sokasodnak. Végül bekövetkezik a mindkét félt boldogító megoldás: a válás. Fő célunk a szexuális életet élő korosztályokban megtalálható problémák enyhítése, lehetőség szerinti megszűntetése, ezáltal a kapcsolatok javítása, megőrzése. Véleményünk szerint sok nézeteltérés csak információhiányból adódik... 
    Szeretettel várunk minden régi és új vásárlónkat. Rengeteg NŐI illetve FÉRFI segédeszköz, óriási fehérnemű választékkal, barátságos árakon kulturált kiszolgálással, hogy a "SZEX TÖBBÉ NE LEGYEN TABU"A női ejakuláció mind a mai napig azok közé a vitatott kérdések közé tartozik, ami megosztja a tudósokat. Egy részük szerint kizárt, míg mások szerint igenis létezik. Vitatkozás helyett azonban egyszerűbb a tapasztalás. 

  Már Arisztotelész is említést tett a női hüvely robbanásáról, amit már akkoriban az illata és állaga révén megkülönböztettek a vizelettől. A klasszikus irodalom ugyancsak ír a női ejakulációról, de a művészi írás nem ad pontos leírást, csak sejteni enged. A női ejakuláció és a női nemi szerv első modern leírása (XVII. sz.) Regnier De Graaf fizikus nevéhez fűződik. De Graaf női prosztatának nevezte a váladékot termelő mirigyet, és az orvosi irodalomban közel kétszáz éven át az ő elmélete számított hivatalosnak. Dr. Alexander Skene amerikai nőgyógyász 1880-ban a húgycsövet övező újabb mirigyekről és vezetékekről írt. A szakirodalom azóta már skene-i mirigy néven említi a szóban forgó mirigyet.
  Samuel Berkow urológus 1953-ban fedezte fel, hogy a mirigy stimuláció hatására erekciós állapotba kerül, és feltételezései szerint az erekció arra szolgált, hogy szabályozza a vizelést. A mirigy szexuális aktusban betöltött szerepéről Ernst Gräfenberg tett említést 1950-ben. Szerinte a váladék nem a hüvelyből, hanem a húgycsövön át távozik, de nem tartalmazza a vizelet összetevőit. A szexuális izgalom hatására kialakuló hüvelynedv sem azonos a mirigy által termelt váladékkal, az ugyanis a közösülés során a síkosításban tölt be fontos szerepet, míg az ejakulátum csak az orgazmuskor csapódik ki.

  Tudományosan tehát mára nagyrészt bizonyítottnak tűnik, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nők is ejakulálnak, és az orgazmus során speciális váladék távozik a hüvelyből (ami nem azonos a szeretkezés során végig termelt hüvelyi nedvességgel). Sok esetben ez egyenesen spriccel, de legtöbbször csak túlzott nedvesedés, illetve cseppek formájában jelentkezik az örömanyag. A mennyiség minden nő esetében más és más. A kéjanyagot a húgycső jobb és bal oldalán található mirigyek termelik, melyek a hüvely elülső falán találhatók, és működésük a G-pont izgatásakor indul be. Ekkor a mirigyek váladékkal telnek meg, ami aztán az orgazmus során kicsapódik. Természetesen a férfiakkal ellentétben, a női testnedv nem tartalmaz spermiumot. A váladék minősége, állaga szintén egyéntől függ: lehet tejszerű vagy világossárga, és az illata is mindig más és más.

  A női ejakuláció a megfelelő technika és egy segítőkész partner birtokában elsajátítható. Ejakuláció előtt nagyon sokan vizelési kényszert éreznek, hiszen a G-pont közvetlenül a húgycső mellett helyezkedik el. Sőt mi több, magáról a kicsapódó váladékról sokan azt feltételezik, hogy az maga a vizelet, és szégyenükben nem merik átadni magukat a testi örömöknek. A valóságban azonban az ejakuláció során majdnem hogy lehetetlen bepisilni, hiszen az orgazmus hatására az izmok olyan erősen összehúzódnak, hogy szinte teljesen elzárják a húgyhólyagot.

  A spriccelés kiharcolásának legegyszerűbb módja, ha elsajátítjuk a megfelelő ujjtechnikát. Lényeges, hogy a kezek tiszták, a körmök pedig rövidek legyenek, és annyi időt szánjunk a kényeztetésre, amennyit csak lehet. Nagy általánosságban minimum fél óra szükséges az ejakuláció eléréséhez, de minél tovább tart a nő izgatása, annál nagyobb mennyiségben halmozódik fel a mirigyekben a váladék. A nő vegyen fel kényelmes pozíciót, majd síkosított ujjakkal finoman próbáljuk meg kitapogatni a hüvely elülső falán található G-pontot. A csodapont kitapintása akkor lesz lehetséges, ha a nő megfelelő izgalmi állapotba kerül. Ennek elérése érdekében, miközben ujjunkkal a felderítő hadműveletet végezzük, nyelvünkkel vagy hüvelykujjunkkal finoman izgassuk a csiklót. 
  További tippek, pozitúrák

  A legtöbb nő csakis a csikló izgatása révén izgul fel és tud eljutni az orgazmus állapotába, így semmiképp ne hagyjuk ki a játékból a klitoriszt. Mihelyt nedves lesz a hüvely fala, egy ujj helyett kettőt helyezzünk fel a vaginába úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen, és pár centire a hüvely nyílásától hamarosan kitapintható lesz a G-pont. Határozott mozdulattal nyomogassuk ezt a pontot - miközben a csiklót is masszírozzuk -, és ne lepődjünk meg, inkább örüljünk, ha a stimulálás hatására a G-pont egyre nagyobb és egyre keményebb lesz. Mielőtt a nő elérné az orgazmust, erős vizelési kényszer tör rá, ám az eksztázis végett lazítania kell, és fel kell oldania magában a vizelet visszatartásakor fellépő automatikus reakciót. A vizelet visszatartásáért felelős izmokat úgy kell elengedi, mint ahogy azt vizeléskor tesszük. A technika nehézsége pont abban rejlik, hogy ezeknek az izmoknak a működését leküzdjük. Amennyiben ez sikerül, nagy mennyiségű kéjnedv távozik a vaginából, és különlegesen mély orgazmusban lesz része a nőknek .

  Természetesen az ejakuláció elérése megannyi gyakorlást és kísérletezést igényel. Ki kell tapasztalni a megfelelő pózt és a tökéletes technikát ahhoz, hogy kedvesünk elmenjen. Mindegy, hogy a nő először magányosan vagy partnerével együtt áll neki a keresésnek, az egyik legsikeresebb pozitúra, ha hasra fekszik és egy párnát helyez a csípője alá. A párna segítségével olyan szerencsés szögben történhet meg a behatolás, hogy a G-pontot útjába ejti a partner ujja, egy vibrátor vagy a hímvessző. A kísérletezgetés fázisában ajánlatos síkosítót használni.

  Ha a nő egyedül kísérletezik, ebben a pózban, míg ujjaival a hüvely falán keresgeti a csodapontot, másik kezével a has alsó tájékán apró nyomásokat gyakorolva érezheti a "benti" keresgélést. Pár centire a hüvely nyílásától hajlítsuk be az ujjunkat, és finoman nyomjuk meg a hüvely elülső falát. Ha sikerül nagyjából kitapintani a pontot, az érzés egy kicsit furcsa lesz, hiszen még nem feltétlenül vagyunk hozzászokva a pont érintéséhez. Első próbálkozás alkalmával ne reméljünk azonnal orgazmust, de mindenképp barátkozzunk meg a különleges érzéssel, hogy egyre ismerősebb és természetesebb legyen.

  Nagyon sok örömmel jár együtt, ha a partner segítségével keressük meg a G-pontot. Izgató érzés a férfi számára, hogy a nő testében kutathat és részese lehet az élménynek. Ne szégyelljük hát megkérni partnerünket, hogy legyen a segítségünkre. Feküdjünk hason, párnával a csípő alatt, vagy háton, széttárt lábakkal. Először mutassuk meg neki, hogy körülbelül hol keresgéljen, majd engedjük át neki a terepet. Nagy izgalmat jelent a férfi számára látni a nő arcán, hogy felfedezőútja során milyen érzéseket vált ki partneréből. Az apró nyögdécselés és a gyorsuló lélegzet minden bizonnyal őt is hamar felizgatja.

  Ha sikerült ujjal kitapintani a G-pont helyét, következő alkalommal az ujj már a hímvesszővel helyettesíthető. A legszerencsésebb, ha hátulról történik meg a behatolás, ugyanis a hímvessző ebben a helyzetben könnyedén nekiütközhet a hüvely elülső falának. Másik közkedvelt pozitúra, ha szemtől szembe helyezkedik el a pár egymásnak, a nő tekerje a férfi csípője köré az egyik lábát, és így húzza magához a férfit, miközben a hímvessző ki-be csúszik. Ebben a helyzetben a G-pont szintén izgathatóvá válik.

  Vásárlási feltételek

  TERMÉKINFORMÁCIÓK

  Síkosítók:
  A síkosítók olyan anyagok melyeket kifejezetten arra a célra fejlesztettek ki, hogy szűk helyre megkönnyítsék a bevezetést. Alkalmazásuk többrétű, például anális vagy vaginális közösüléshez is használják az elégtelen hüvelyi nedvesedés esetén. Léteznek folyékonyabb, zselészerű, krém és hab alakban, áttetsző és szagtalan illetve izesitett és illatosított változatban is. A jó síkosító: -egészségre ártalmatlan,-hidratáló hatású,-könnyen lemosható, -hosszan használható,-és a legfontosabb, hogy nem károsítja az óvszert! Ilyenek a :-vízalapú és szilikonalapú készitmények. Tehát az olajos készitmények erre nem megfelelőek, mint a sokak által ismert vazelin sem! Condom használatakor mindig győződj meg róla,hogy biztonságos síkosítót használsz-e, különben a condom megsérülhet! Megfelelő condom barát síkosító dobozán, a következő instrukcióknak kell szerepelniük angolul: -condom friendly (condom barát) vagy pedig - condom compatible (condom kompatibilis) , ez egy hivatalos elvárás. A jelzések nélküli síkosítókat még condom nélkül sem szabad használni!

  Óvszerek:
  Használata célszerű és praktikus, védi segédeszközt és higénikus. Síkosító használata óvszer mellett is ajánlott!

  Felfújható gumibabák:
  Legtöbbször ember formájú férfi vagy női alakot öltő erotikus segédeszköz, mely az esetek nagy többségében vibrátorral kombinált.
  Sok esetben az eltérő tipusú babákat bulikon, legénybucsukon hangulatfokozásra is használják.

  Péniszpumpák:
  A vákum pumpa egy igen hatásos készülék az erekcíó beállítására, valamint a pénisz átmérőjének és hosszának megnövelésére. Szakemberek szerint sok esetben a teljes impotenciában szenvedő férfiaknál is sikerült az erekcíó elérése a készülék használata során. Természetesen a készülék használatának sikerességét befolyásolhatja a használó egyén életkora és fizikai állapota.

  Erekciótartó gyűrűk:
  Külünféle anyagokból készülhet (zselé, bőr, fém, latex, stb.) az erekció megtartását segíti elő. A következők betartása ajánlott:
  -ne használja tovább az előírtnál
  -a használatok között 1 órát szönetltesse a péniszen való felhelyezést
  -mellőzze túlzott alkoholfogyasztás mellett
  -fájdalomérzet esetén azonnal távolítsa el

  Gésa golyók, hüvelygolyók:
  A gésa golyó két egymástól független golyóból áll, mely egy úgynevezett hüvelysúly ami a gátizmok erősítését szolgálja. A hüvely közepéig, álló helyzetben kell felhelyezni először csak az egyik golyót. A medencefenéki izmok megfeszítésével kell a golyót mozgatni, ha a golyó kifelé kezd el csúszni, akkor valószinű,hogy a medencefenéki izmok helyett a hasi izmait használta ami helytelen. A súlyt naponta kétszer 15 percig kell használni. Amikor már 15 percen keresztül képes a súlyt kicsúszás nélkül folyamatossan megtartani, akkor térjen át a két golyó együttes használatára. A rendszeres használat szükséges legalább három hónapon keresztül, ezután már általában elegendő heti néhány alkalommal is. A súlyt a menstruációs ciklus alatt, terhesség esetén, hüvelyfertőzés esetén, szülés és nőgyógyászati mütét utáni 6 hétben, vagy más eszközökkel, mint pl: tampon, pesszárium és hasonló eszközök használata során tilos alkalmazni!

  Készletek:
  Általában egy vibrátolból és több kiegészítőből álló szett.

  Művaginák, önkielégítők:
  Női nemiszervet helyettesítő önkielégítő eszköz.

  Tojások, izgatók:
  Általában előjátokokra, izgatásra használják, péniszrehuzható, távvezérléses, poha és merev anyagokbol készülnek.

  Felcsatolható vibrátorok:
  Különböző változatai vannak:
  Nőknek és féfiaknak egyaránt létezik, vannak cseélfető feltéttel ellátott és fix feltéttel is. 

  Análvibrátorok, tágítók:
  Az esetek nagy többségében vékonyabb, de létezik szettben és felfújható változatban is és tágitás szerelmeseinek.
  A higéniára nagyon figyeljünk, mert a fertőzés kockázata nagyobb!

  Műpéniszek:
  A dildó pénisz alakú erotikus játékszer, ami nem vibrál. Segitségével felfedezheted szexuális érzékeny pontjaidat, és tapasztalatokra tehetsz szert, ennek köszönhetően teljes mértékben uralhatod szexualitásod. Formában méretben nagyben hasonlít az igazira. 

  Vibrátorok:
  Óriási kultúrája van nyugaton, Magyarországon még a leghaladóbb körökben is tabu. Pedig számos előnye mellett az egyetlen hátránya, hogy függőivé válhatnak a gondatlan hölgyek, és nem képesek más módon elérni az orgazmust. A vibrátor. Cikkünk megjelenéséig még nem született olyan felmérés, ami a magyar nők szexuális szokásait igazán híven ábrázolná. Nem tudjuk, csak sejtjük, hányan szereznek maguknak rendszeresen örömet, hányat foglalkoztatnak leszbikus gondolatok, hányan büszkélkedhetnek igazán kielégítő szexuális élettel, hányan csalták meg állandó partnerüket, hányan izgulnak fel a pornófilmektől, stb-stb. Arról sem született még kimutatás, hány magyar nő rendelkezik vibrátorral, hiszen nem is annyira a szexshopok, mint inkább az Internet kínál nagyszerű lehetőséget, hogy örömszerző tárgyakat szerezzünk be, ahol mindezt remélhetően névtelenül, adatolhatatlanul és arctalanul tehetjük. Ha baráti körünkben kérdezősködünk, annyi azért mégis kiderül, a magyar vibrátorkultúra még nem éri el a nyugat-európai intenzitását. Pedig a szexuális felszabadulás lassan-lassan minket is elért. A Velvet sanda gyanúja az, hogy a kis berregőket nem is annyira az unatkozó, magányos háziasszonyok vásárolják előszeretettel, hanem inkább kalandozó kedvű férfiak, akik kedvesük örömét szeretnék fokozni. És a sajátjukat, hiszen nem utolsó látvány lehet a vibrátorral játszadozó barátnő vagy feleség, amint éppen az érzéki boszorkány benyomását kelti, nem beszélve arról, hogy a vibrátor nem diszkriminál: a férfi és a nő erogén zónáinak stimulálására egyaránt alkalmas. Az Interneten található, végtelen számú vibrátorbolt kifinomult ornamentikája és képvilága szintén arra enged következtetni, hogy a vibrátorvásárlás inkább a férfifogyasztó szórakozása.

  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.