Még ennyi ideje van megrendelni az ajándékokat:
Termékek

    Womanizer Premium – A legenda visszatért! (18+)

    Termék tesztek, 2019. 04. 16.

    Sokadik évét tapossa már a Womanizer termékcsalád, így eljött az ideje egy alaposabb ráncfelvarrásnak. A Premium névre keresztelt aktuális generáció papíron mindenből egy kicsit többet és jobbat ad, emellett néhány meglepetést is tartogat, de hogy az ígéretekből mennyi teljesül a gyakorlatban, annak tesztelőpárosunk, Dóri és Krisztián járt utána.

    Kevés olyan szexuális segédeszköz van a piacon, amely akkora sikereket könyvelhetett el az utóbbi években, mint a Womanizer széria, azonban az olcsó klónok megjelenésével a léghullámos csiklóizgatók mezőnyében is öldöklő verseny indult, ami a monopolhelyzetben lévő német gyártót is fejlesztésekre sarkallta. Mivel maga a technológia adott, és a jelenlegi megoldások között még mindig ez számít a leghatékonyabbnak a csiklóizgatás terén, radikális megoldásokhoz nem nyúlhatott a tervezőcsapat, éppen ezért „csak” tökéletesítette azt, ami már amúgy is kiváló volt. Hogy ez önmagában elég-e egy újabb piaci sikerhez? Kétséges, különösen annak fényében, hogy időközben számtalan konkurens próbálta meg lemásolni töredékáron – tegyük hozzá azonnal, inkább kevesebb, mint több sikerrel – a piacvezető megoldást, éppen ezért rögtön két szériát is bemutatott a Womanizer Gmbh. A „Womanizer Classic” tulajdonképpen pontosan az, amiről az imént már szó esett: egy ráncfelvarrt, belépőszintű változat, feljavított ergonómiával, megnövelt teljesítményű motorral, illetve teljes vízállósággal, ami visszafogott vételárának köszönhetően kiváló választást jelent azon hölgyek számára, akiknek még nem lapul hasonló segédeszköz a fiókjában.

    A Womanizer Premium három színben is elérhető.

    Az igazi előrelépés azonban egyértelműen a három színben elérhető „Womanizer Premium” modell, amelyben olyan fejlesztéseket is felvonultatott a gyártó, amelyek miatt akár egy régebbi Womanizer bírtokában is érdemes lehet beszerezni az újdonságot. Lássuk hát, melyek ezek az újonnan bevezetett funkciók!

    Az első, és a mindennapok során igen hasznosnak bizonyuló megoldás „Smart Silence" névre hallgat; a technológia lényege, hogy a Womanizer bekapcsolt állapotában sem kezd el dolgozni azelőtt, hogy a testhez érne. Ennek elsődlegesen a zajkibocsátás mérséklésében van szerepe, azonban az energiafelhasználás, és az általános működési kultúra szempontjából is előnyös lépés volt a bevezetése. Különösképp, hogy a működési zajszint alapvetően is csökkent legalább egy nagyságrenddel, így az a legalacsonyabb fokozaton már csak 40 decibel körül van. A puszta számoknál jóval többet mond, hogy érzésre is lényegesen halkabbá vált a játékszer, ami mindenképp előnyére vált.

    Szintén a Prémium kiadás specialitása az úgynevezett „Autopilot Mode", amely végső soron nem más, mint egy előre definiált program, ami végig vezeti a hölgyeket az orgazmushoz vezető úton, mégpedig úgy, hogy a fokozatok között automatikusan lépdelve erősít vagy épp gyengít az izgatás erősségén. Láttunk már hasonlót, leginkább a Svakom-féle „S-mode" nyújtott emlékezetest ezen a téren, de számtalan más vállalat is próbálkozott már ilyen megoldással, némi változatosságot csempészve ezzel az idővel talán monotonná váló folyamatos ingerlésbe. Tapasztalataink alapján a funkció nem adaptív, és nem is véletlenszerűen működik, ehelyett ugyanazt a sémát követi minden alkalommal, azonban így is hatásos, ahogyan arról Dóri lejjebb még beszámol nektek.

    Az előzőeken felül nem mehetünk el a technikai fejlesztések sora mellett sem, amelyek mindegyike tovább fokozta a Womanizerek amúgy is közel tökéletes hatásfokát, vagy épp a használat kényelmét. Az első, és talán legszembetűnőbb változás a felhasznált anyagok vonatkozásában történt: habár erre a területre az eddigi modellek esetében is kiemelt figyelmet szentelt a gyártó (különösen a mindezidáig talán legjobb változat, a Womanizer Pro esetében), azonban volt egy komoly probléma ezekkel az eszközökkel, mégpedig, hogy az alkalmazott szilikon borítás még a legnagyobb gondosság mellett is elszíneződött néhány hónapnyi használat után, látszólag teljesen ok nélkül.

    A Prémium kiadás specialitása az úgynevezett „Autopilot Mode”

    Ezt a problémát először a Pro változat esetében figyeltük meg, és a síkosítóra, vagy a tisztítószerre gyanakodtunk, de idővel ezek megváltoztatása mellett a Pro40-nél is jelentkezett az elszíneződés, ráadásul jóval intenzívebb formában. Természetesen mindez a segédeszközök működésében nem jelentett problémát, azonban az esztétikumnak semmi esetre sem tett jót, ez pedig ebben az árkategóriában már igenis lényeges szempont.

    Nos, ha minden igaz – bár erre majd csak az idő ad megnyugtató választ - sem a Prémium, sem a Classic változatnál nem kell már ettől a problémától tartanunk, ahogyan a beázástól sem, hiszen mindkét új modell teljes mértékben vízálló kialakítást kapott, így a fürdőkádban használva, vagy éppen a tisztítás során a víz alá merítve sem tudunk kedvenc játékszerünkből papírnehezéket csinálni. Szintén javítottak a szívóimpulzusok hatékonyságán, így minden eddiginél több, szám szerint 12 fokozat áll a hölgyek rendelkezésére. Kifejezetten jó hír, hogy a skála nem csak felfelé, hanem lefelé is bővült, így azok is bátran tegyenek egy próbát az újdonsággal, akiknek valamelyik elődmodell (vagy épp konkurens) túlzottan is erősnek bizonyult.

    Szintén fontos újítás, és csak a Prémium verzió sajátossága a 3 állású LED visszajelző, amely az éppen használt funkció és fokozat mellett a beépített Lítium-Ion akkumulátor kapacitásáról is tájékoztat.

    Utóbbi funkció régen várt újítás, hiszen így még a segédeszköz használata előtt meggyőződhetünk arról, hogy elegendő energia maradt-e az előző hancúr után az akkuban, vagy előjáték gyanánt töltőre kell raknunk a játékszert az aznapi futam előtt.

    Fontos újítás, a 3 állású LED visszajelző, amely a beépített Lítium-Ion akkumulátor kapacitásáról is tájékoztat

    Apropó, töltés: mivel a Womanizer Prémium (és a Classic is) IPX7 minősítéssel rendelkezik, nem meglepő, hogy a korábbi modellek esetében preferált nyílt csatlakozótípusok helyett ezúttal is az InsideOut-nál bevezetett mágneses megoldáshoz nyúlt a gyártó; a korong alakú töltőfej magától tapad fel az eszköz alsó részén kialakított érintkezési pontokra. A nagyjából 2 órát felemésztő műveletre egyébként sem sokszor kerítünk majd sort, mert az eszköz üzemideje igazán impozáns: a számtalan próbával terhelt teszthéten sem sikerült lemerítenünk, olyannyira, hogy a töltöttség jelző alapján az akkumulátor kétharmada még a tesztidőszak végén is rendelkezésre állt. Ráadásként, a Womanizer használata – ahogyan azt Dóri ismét csak megtapasztalhatta – többségében maximum másfél percre korlátozódik, így a 4 órásra taksált üzemidő nagyon sok alkalomra elegendő lesz!

    Amikor megláttam Krisztián kezében a már jól ismert jelöletlen kartondobozt, tudtam, hogy újabb feladat vár rám aznap este, de azt álmomban sem gondoltam, hogy ismét egy Womanizert próbálhatok ki!

    Őszintén szólva lemaradtam róla, hogy új termék érkezne tőlük, Krisztián pedig sunyin hallgatott, de nem is baj, így még édesebb volt a meglepetés. A kibontás után persze rögtön felismertem a logót, és meglepettségemben olyan mosoly ült ki az arcomra, mintha már előre tudtam volna, mi vár majd rám. A doboz egyébként nagyon szép és ízléses, első pillantásra látszik, hogy nem bóvlit rejt, és szerintem ez nagyon fontos szempont, és nem csak akkor, ha ajándékba adunk ilyesmit. A Womanizernél nagyon jól tudják ezt, minden játékuknál szuper minőségű és bőséges a körítés, ezzel is csak fokozva az érzést, hogy ez a csiklóizgató tényleg más, mint a többi. Természetesen most is kapunk szaténzsákot a játék mellé, aminek mi mindig örülünk, mert diszkréten és persze higiénikusan tárolhatjuk a vendégek szeme elé nem való cuccainkat.

    Gombokból nincs sok rajta, mindössze 4 darab, ami szabályozza az erősséget le- és felfelé is.

    Kibontva a kis piros Drágaszágot újabb meglepetés ért, mert a pluszban mellékelt tartalék szilikon harang is pontosan olyan méretű, mint az, ami a segédeszközön pihent, a korábbi verzióknál viszont ez a két fej mindig eltérő méretű volt. Ez azért fontos, mert a legjobb barátnőm például húsos típus odalent, szóval ő a nagyobb méretet szereti használni, én viszont mindig a szűkebbet szoktam. Kedvenc Webshopunk szakértője elárulta, hogy a gyártó tud a problémáról, és hamarosan forgalmazni is fogják a nagyobb változatot, de természetesen idővel a dobozokba is a régi felállásban kerülnek majd a szívófejek. Sajnos a régi típusok nem használhatók az új terméken, így addig kénytelenek leszünk megbarátkozni a szűkebb mérettel.

    Ha már kukacoskodunk, az is igaz, hogy a szívófej anyagát kicsit keményebbre cserélték, ami tényleg nem nagy probléma, de a régi talán komfortosabb volt picivel, persze lehet, hogy csak azért, mert megszoktam.

    Miután feltöltöttük legújabb játszótársunkat, bele is vetettük magunkat a tesztelés nehéz, fáradtságos feladatába! Gombokból szerencsére most sincs túl sok, mindössze 4 darab (hurrá, van az erősséget lefelé és felfelé szabályozó is!), és tényleg nagyon kézre esik az egész, kellemes magamon tartani, és mindent el is érek az ujjaimmal. Először persze megviccelt (nem, nem a billentyűzár!), mert nem tudtam bekapcsolni. Aztán rájöttem, hogy mégis sikerült, de itt van ugyebár az egyik új funkció, így csak akkor kezd el izgágáskodni, ha a csiklómra helyezem. És valóban eltalálja a megfelelő pillanatot, meg sem kell nyomni a fejet, elég, ha csak közel ér hozzám odalent, azonnal elindul, és ha elveszem a helyéről, gyorsan meg is áll.

    Picit aggódtam, hogy ha menetközben véletlenül elmozdul, talán újra a legalacsonyabb fokozatról indul majd el, és megtöri a varázst, de szerencsére nem így van, megjegyzi az utolsó használt erősséget! Zseniális!

    A Womanizer Premium 12 elérhető erősségi szinttel rendelkezik.

    A 12 elérhető erősségi szint legalacsonyabbika nekem túl gyenge, de ez így jó, Petrus barátnőm például nem is tud ennél erősebb ingert elviselni a csiklóján bemelegítés nélkül, és hát amikor először ért hozzám Womanizer, emlékszem rá, én is mekkorákat kuncogtam! A kedvencem a szintén 12 erősségű InsideOut-on az 5-6 fokozat volt, így itt is ezzel kezdtem az ismerkedést. Érzésre a két eszköz nagyon hasonló erősségre képes egyébként, szerintem minden igényt kielégít, nekem a hajrában sem kell több a hetes-nyolcas szintnél, és akkor már igencsak remegnek a combjaim! Hogy sikerült-e elmennem vele? Pont úgy, mint eddig bármelyik Womanizerrel, szinte néhány szempillantás alatt!

    Ez a kis Drágaság teljesen kifacsart, az első orgazmusomhoz érzésre egyetlen perc sem kellett, és kis pihegés után újra belevágtam a kalandba, és egy második csúcspont is összejött néhány percen belül! Továbbra sem tudok mondani egyetlen másik olyan segédeszközt, ami ilyen elképesztően gyorsan a csúcsra vinne, és igazából nem is értem, hogyan csinálja, mert még a kedvenc G-pont vibrátorommal is jónéhány perc kell ahhoz (többnyire, legalábbis), hogy egyáltalán elkezdjen bennem valami pezsegni, a Womanizerrel viszont ennyi idő alatt általában kétszer is sikerül a csúcsra érni!

    Egyszerűen imádom, és az benne a legjobb, hogy hiába rövid az idő, annyira gyorsan és erősen tör rám az érzés, hogy pontosan akkorát tudok élvezni vele így, mintha hosszú-hosszú percekig izgatnám magam egy hagyományos játékkal.

    A következő próba alkalmával egymagam maradtam itthon, így volt időm kiismerni az Autopilot módot. Már a neve is huncut, legalábbis nekem rögtön a vén róka pilóta bácsi és az ártatlan stewardess lány kalandja ugrott be róla, de ez lehet, hogy csak az én perverzióm, nézzétek el! Ha már eszembe jutott ez a kis pikáns szituáció, hagytam is legújabb „játszótársamnak", hogy a kedvemre tegyen, mégpedig úgy, ahogyan ő akar! Az Autopilot három programmal kényeztethet, ezek nagyon hasonlóak egymáshoz, az egyetlen lényeges különbség közöttük, hogy milyen erősen dolgozik a Womanizer a csúcspontokon. Én a középső lehetőséget választottam (a LED sor mutatja, melyiken vagyunk éppen, és az Autopilot gombbal tudunk lépdelni az erősségek között), de ezt mindenkinek ki kell tapasztalni, pláné, hogy menetközben már nem lehet erősíteni rajta, mert ha változtatunk, akkor újraindul a program. A pilóta bácsi nagyon óvatosan kezdett ki velem, alig éreztem, mit is szeretne valójában (1-2 fokozat), de biztosan ellenőrzött valamit, mert jó 1 percig csak szöszmötölt rajtam.

    "A Prémium minden idők legjobb „hagyományos" Womanizere"

    Azután megkaptuk a felszállási engedélyt, és egyetlen másodperc alatt emelkedni kezdtünk (5-6 fokozat), amit néhány másodperc után egy kis lazítás követett, de csak azért, hogy újra gázt adhasson a testemen (7-8 fokozat), majd egy meredek zuhanást követően jó 1 percig ismét a fellegekbe repítsen (8-9 fokozat). Már éppen megláttuk a kifutópályát, és ereszkedni kezdtünk (2-3 fokozat), amikor váratlanul ismét mindent beleadott, és egy erős emelkedést mutatott be rajtam (8-9 fokozat), azután néhány igen hosszú másodpercen át tartva a magasságot egészen a csillagokig repített!

    Én ennél a pontnál teljesen elszálltam, de Automatizált Pilótám még jól hallhatóan rám startolt volna, ha a másodpilóta (Mr. Smart Silence) nyugalomra nem inti. Mindenesetre, nagyon érdekes utam volt a Womanizer járaton, és ha jól gondolom, minden eddiginél hosszabb is, hiszen (ha az időérzékem nem csalt meg) legalább 7-8 percet billegtem az orgazmus határán, ami ezzel a vibrivel rekord.
    Összegezve: az Autopilot mód számomra kicsit lassan kezd, de amint belelendül, nagyon jó ütemben vesz vissza, szinte pillanatokkal azelőtt, hogy elélveznék, majd ismét rákezd, de csak éppen addig, hogy ne billenjek át. Nagyon jó ötlet volt beépíteni ezt a funkciót, én imádom, és bevallom kicsit élvezem is, hogy végre nem rendez le másfél perc alatt a Womanizer, ezért tovább élvezhetem azt a semmi máshoz nem fogható, lüktető érzést a csiklómon. Ha pedig megunom a szöszmötölést, bármikor visszakapcsolhatok normál módra, ami pont olyan, mint minden Womanizerben: ELKÉPESZTŐ!
    A Womanizer Prémium nem árul zsákbamacskát: a több évnyi fejlesztés, majd ismételt továbbfejlesztés eredményeként létrejövő léghullámos csiklóizgatás semmihez sem fogható érzést szavatol, az orgazmus elérésében mutatott hatékonyságának pedig egyszerűen nincs párja. Ehhez adódtak most hozzá az ügyes fejlesztések és a kényelmi funkciók, amelyek révén a Prémium minden idők legjobb „hagyományos" Womanizere lett. Ha egyidejű hüvelyi izgatásra is szükség van, akkor a szintén kiváló InsideOut lehet a jobb választás, de aki csak a klasszikus Womanizer-élményt keresi, jelen pillanatban nem talál ennél jobb terméket!

    Hozzászólás

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.