Még ennyi ideje van megrendelni az ajándékokat:
Termékek

    Womanizer InsideOut – Kívül-belül megnyerő (18+)

    Termék tesztek, 2019. 04. 16.

    Tesztelő párosunk ezúttal a méltán népszerű Womanizer termékcsalád legújabb tagjával töltött el néhány kellemes napot. Lássuk hát, Dóri és Krisztián hogyan vélekedtek a sikervárományos újdonságról!

    Nagy utat tett meg a Womanizer-széria az első, túlzás nélkül kategóriateremtő eszköztől a nemrégiben piacra lépő, egyben tesztünk főszereplőjeként is tündöklő InsideOut verzióig, azonban a fejlődés nem mindig volt ugrásszerű; összesen 6 különféle eszköz jelent meg az elmúlt évek során a Womanizer brand égisze alatt, és ezek alapvetően ugyanarra a léghullámos csiklóizgató technológiára épültek, mint a 2014-ben piacra lépő ős-Womanizer. Persze, ez mit sem von le a segédeszközök értékéből, sőt, a generációváltások során a termékek rendre előre léptek valamely lényeges területen, így egyes esetekben a kidolgozás minősége javult drasztikus mértékben (Womanizer Pro), míg máskor éppen ellenkezőleg, a vételár alacsonyan tartását tűzte ki elsődleges céljául a gyártó (Womanizer Pro40).

    Bármennyire is rajongtak azonban a hölgyek ezért a korábban sosem látott, a szexuális segédeszközök piacát gyökerestől felforgató sorozatért, az olcsó (és ennek megfelelően gyenge minőségű) másolatok terjedése miatt a márkának meg kellett újulnia, amely a nemrégiben debütáló, InsideOut piacra lépésével vált kézzel fogható valósággá.

    Az új generációs segédeszköz alapját képező ötlet a maga nemében arcátlanul egyszerű és zseniális is egyben, hiszen a termék kifejlesztésekor a gyártó végső soron nem tett mást, mint ötvözte a léghullámos csiklóizgatást a hölgyek körében szintén rendkívül népszerűnek számító G-pont izgatással, életre hívva ezzel egy olyan Jolly Jokert, amely minden eddiginél hatékonyabban, gyorsabban képes a csúcsra juttatni a gyengébbik nemet.

    Hogy az elképzelés mennyire életképes, arra Dóri maga a bizonyíték, hiszen eddig is rendszeresen használt valamilyen G-pont izgatót a Womanizer mellé, így élve át olykor egészen elképesztően intenzív orgazmust. Hogy a mérnököknek mennyire sikerült a gyakorlatban is ötvözni ezt a két, hatásmechanizmusában jelentősen eltérő vibrátor típust, arról Dóri számol majd be nektek néhány bekezdéssel később, de addig is vizsgáljuk meg közelebbről tesztünk alanyát!

    Az már a kicsomagolás első pillanataiban látszott, hogy a Womanizer InsideOut a minőségében, illetve a csomagolás igényességében egyaránt új szintre lépett: a szó legnemesebb értelmében véve luxus kategóriás segédeszközről van szó, amely már a kibontása során örömet szerez tulajdonosának. A mágnesesen záródó, kiváló minőségű papírdoboz felnyitását követően egy ízléses szatén tasakkal szembesülünk majd, amely alatt a töltéshez szükséges kábelt, a töltőt, a nagyméretű szilikon pótfejet, illetve magát a játékszert találjuk. A jellegzetes formavilággal bíró, teljes mértékben vízálló kivitelű újdonság minősége – hasonlóan a mellékelt kiegészítőkéhez – kifogástalan, látható illesztésekről gyakorlatilag nem beszélhetünk, és a felhasznált anyagok minősége is példaértékű. A játékszer minden pontján selymes borítást kapott, ebből adódóan valamelyest gyűjti a szöszöket, azonban a mindennapos használat során ennek nincs jelentősége, ugyanis a felület könnyen tisztítható. A játékszer kezelésére szolgáló gombok száma bővült az előző generációs változatokhoz képest, ezúttal már 2-2 billentyű használható a léghullámos izgatás, illetve a rezgő funkció vezérléséhez.

    "Apró negatívum, hogy az egyébként kényelmesen használható, korrekt nyomásponttal rendelkező gombok nem kaptak háttérvilágítást, így a szoba sötétjében kezdetben bizonyára előfordul majd néhány téves kapcsolás, és ezen sajnos a gombok körül tapintható domborítás, illetve homorítás sem javít érdemben."

    Nem ejtettünk még szót a játékszer méretéről és tömegéről, pedig mindkét területen jelentős változás tapasztalható a korábbi modellekhez képest. A méret növekedése több szempontból is elkerülhetetlen volt, hiszen a női test anatómiai sajátosságai miatt a forma bizonyos szintig kötött, ráadásul azt tervezői tapasztalat nélkül sem nehéz belátni, hogy ha két különféle vibrátort ötvözünk, az szükségszerűen nagyobb fizikai dimenziókkal jár együtt. Ugyanez igaz a segédeszköz tömegére is, amelyet elsősorban a megnövelt kapacitású akkumulátor alkalmazása indokol. A jó hír azonban, hogy a megnövelt méret és tömeg nem ment a használhatóság rovására. Szintén örvendetes, hogy az üzemidő sem szenvedett csorbát a korábbi modellekhez képest,

    így másfél órányi boldogság még maximális teljesítmény mellett is kifacsarható az eszközből, amelyet az erős rezgőmotor, illetve a továbbfejlesztett, egyébként extra csendes légpumpa kettősének fényében kifejezetten jó értéknek tartunk!

    Az InsideOut hosszú idő után szakított az eddig használt tűs töltő megoldással, így immáron egy mágnesesen csatlakozó fejet kell a vibrátoron lévő pontszerű csatlakozókra illesztenünk, ha energiával szeretnénk táplálni buzgó segédünket. Apró negatívumként említhető ezzel kapcsolatban, hogy a töltőfej viszonylag könnyen elmozdul a csatlakozóról, cserébe akkor sem rántjuk majd le az éjjeliszekrényről a töltőn hagyott játékszert, ha például alvás közben belegabalyodunk a kábelébe. Ez pedig – figyelembe véve a termék közel 60 ezer forintos vételárát – igen hasznos újítás a fejlesztők részéről, bízunk benne, hogy a továbbiakban is kitartanak majd a megoldás mellett.

    Hogy milyen használni a Womanizert? Nos, elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy ezúttal sem csalódtunk a márkában, azonban a piszkos részletekről már Dóri számol be nektek. 

    „Amikor Krisztián hosszas kérlelésre kibökte végre, milyen játékszer érkezik hozzánk tesztelésre, rögtön fülig ért a szám, hiszen eddig minden Womanizeremet imádtam, és mind a mai napig ezeket használjuk a legtöbbször, ha „társasozni" támad kedvünk! Őszintén szólva meg is lepődtem, hogy máris van egy új darab, hiszen nem olyan régen próbáltuk ki a 2GO-t, így most nem is számítottam újdonságra a kedvenc gyártómtól. Miután a „Na jó, de mit tud?" kérdésemre Krisztián kaján mosollyal az arcán az orrom alá tolta a termékfotót, már sejtettem, hogy ezúttal sem fogok csalódni! A vibri formájából első pillantásra látszott, hogy teljesen új dologról van szó, ráadásul hüvelybe helyezhető része is van, így biztos lehettem benne, hogy ez a testrés(z)em sem marad majd ki a kényeztetésből. 

    Amikor végre megjött a csomag, és kézbe vehettem a dobozt, azonnal meghódította a szívem, hiszen nagyon szép és ízléses az egész, tényleg élmény volt kibontani. Uraim, ilyen ajándéknak is örülünk ám, nem kell mindig ékszer, sőt! Persze a java még csak ezután jött, hiszen megláttam végre a Nagy Őt! Tényleg nagy, de nem kell aggódni, a hozzám hasonló szűk csajoknak sem okoz gondot. Első pillantásra úgy tűnt, hogy a szár rövidebb is lesz, mint kellene, de azért bíztam benne, hogy végül minden a helyére kerül majd. Talán mondanom sem kell, hogy a bekapcsolással szokás szerint meggyűlt a bajom, de ez az én hibám, továbbra sem boldogulok a billentyűzárakkal! 


    Magamba csúsztatva legújabb játszótársamat minden kétségem elszállt, mert rövid szár ide vagy oda, a kis ravasz szinte rögtön a lényegre tapintott. Persze, mindenképp érdemes picit próbálkozni azzal, hogy milyen szögből közelítünk a csiklónk felé, mert szerintem mindenkinél van olyan pozíció, ahol a vibri nem csak kívül, de belül is tökéletesen illeszkedik. Megéri erre időt szánni, mert ha egyszer rátalálunk a tökéletes pózra, nem marad más hátra, mint becsukni a szemeinket, és az élmény már garantált... 

    Őszintén szólva meglepett, hogy a többi Womanizerhez viszonyítva is gyorsabban tört rám az orgazmus! Alig hiszem el, de most kevesebb, mint 1 percen belül célba értem! Nem viccelek, direkt mértük, és úgy az ötvenedik másodpercnél jött össze az első, de az olyan hirtelen, hogy még Krisztiánra pillantani sem volt időm, csak megszorítottam a karját, sóhajtottam egy nagyot, és már szakadt is a film! Utólag Krisztián elmondta, hogy az a „sóhajtás" legalább 10 másodperces volt, és kívülről inkább elfojtott sikításnak tűnt, de annyi baj legyen, ennyivel tartoztunk a szomszédoknak! Az egészben talán az volt a legérdekesebb, hogy most még előjátékra sem jutott idő a próba előtt.


    A Womanizerek eddig sem voltak gyengék, ezért én a középső fokozatokban használtam őket, az InsideOut viszont érzésre is erősebb, mint a korábbi változatok. Először azt hittem, csak az extra vibráció miatt érzem így, de szerencsére a két funkció külön is használható, így kipróbáltam külön, és bizony sima „Womanizer-módban” is egyértelmű, hogy jobb lett az új generáció. Ez mindenképp jó hír, mert biztosan vannak olyanok, akiknek erősebb kényeztetésre van szüksége az orgazmushoz, bár bevallom, én szuper érzékeny vagyok odalent, szóval maradok a jól bevált gyengébb szinteknél! A klasszikus rezgés erőssége is teljesen megfelelt az igényeimnek, bár azt azért sajnáltam, hogy programok ezúttal sincsenek a Womanizerben! A fokozatok száma viszont bőven elég: 12 szint közül lehet választani, de valamiért nekem ebben is a gyengébbek tetszettek igazán, ezeket finomabbnak, mélyebbnek éreztem.

    Nehéz helyzetben vagyok, mert nem tudom, hogy a Womanizer sorozat esetében lehet-e még fokozni a korábbi dicséreteimet, de egyet mindenképpen szeretnék leszögezni: az InsideOut szerintem a legjobb vibrátor, amit valaha próbáltam! Tisztán emlékszem rá, hogy amikor az első Womanizeremet megkaptam Krisztiántól, el sem tudtam képzelni, hogyan lehetne még jobb, de egyszer kíváncsiságból kipróbáltam a kedvenc G-pont vibrimmel együtt, és hát nagyon meglepett! Akkor jöttem rá, hogy hiába nyújt önmagában is hatalmas élményt a csiklóm izgatása, valahogy másabb, erősebb, teljesebb az orgazmusom, ha együtt használom a két játékot. Úgy tűnik, ezzel nem voltam egyedül, mert végre a gyártó is összehozta ugyanezt, egybe gyúrva a játékszereket, és jelentem, ez nálam egyértelműen betalált. 

    Kinek ajánlom az új Womanizert? Minden hölgynek, és ha csak egyetlen vibrátorod van vagy lesz, mindenképpen ez legyen az! Tényleg nagyon sok jó játékszer kapható ma már, a mi szekrényünkben is lapul jónéhány kedvenc, de olyan nem sok van, ami minden alkalommal ekkora élményt ad. Ami talán az InsideOut legnagyobb erénye a többiekhez képest, hogy akkor is nyert ügyed van, ha a csiklóorgazmust preferálod, és akkor is, ha inkább G-pontos típus vagy, mert ez a vibri mindkét területen úgy megdolgoz majd, amire csak nagyon kevés játékszer képes.”

    Hozzászólás

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.