Kérdése van?
06 30 2 865 509
Ingyenes szállítás
15000 Ft felett
Az Ön kosara üres.
Blog kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Satisfyer Men – Egy legenda nyomában (18+):

Hogy mi kell a szexben egy igazi férfinak? Nos, bármi legyen is a válasz erre az örökérvényű kérdésre, azt Rocco Siffredi, minden idők legismertebb férfi pornószínésze egészen biztosan tudja! Lássuk hát, hogyan teljesít a legenda közreműködésével kifejlesztett maszturbátor éles helyzetben!

Azt hiszem, nem sok olyan férfi van ebben az országban, akinek ne csengene ismerősen a Rocco név, pláne, ha az éppen nem az aktuális barátnő/feleség társaságában hangzik el! Azoknak, akik esetleg mégis lemaradtak volna a művész úr munkásságáról – ezzel együtt az elmúlt bő 10 év számtalan pornó klasszikusáról -, álljon itt néhány egészen elképesztő adat:

Siffredi úr nem kevesebb, mint 1800 felnőttfilmet forgatott karrierje során, amelyekben nagyjából 5000 hölggyel került intim kapcsolatba. Beszédes számok ezek, így ha egy szexjátékot azzal a nem kis felütéssel dobnak piacra, hogy Rocco élete orgazmusát éli át vele újra és újra, arra azért a nyilvánvaló marketing túlzásokon felül is érdemes odafigyelni.

Az előzőek nyomán nem kis várakozással néztünk legújabb teszt termékünk, a Satisfyer Men érkezése elé, hiszen mindkettőnket igazán kíváncsivá tett, hogy az olyan, immáron évek óta piacon lévő termékek ellen, mint például a Fleshlight STU, mire lesz képes a Rocco tanácsai alapján fejlesztett trónkövetelő.

Mielőtt belevágnánk a részletekbe, nézzük meg, miről is van szó valójában. A Satisfyer Men alapvetően nem más, mint egy speciális szilikonból és egyéb (alaposan bevizsgált, biztonságos) anyagokból készített, valósághű érzetet keltő műpunci, amely egy sportos, leginkább valamilyen tusfürdő dobozára hasonlító műanyag borításban kapott helyet, a könnyebb használat és hordozhatóság érdekében. Az orális és vaginális szex kettősének élményével kecsegtető játékszer semmilyen rezgőmotort, vagy egyéb elektromos komponenst nem tartalmaz, az élvezetért kizárólag a belső „sleve" gondosan megmunkált, különféle dudorokkal és kamrákkal gazdagon ellátott felülete felel. Ez a belső rész természetesen cserélhető is, amely az alapvető higiéniás okokon felül azért is jó, mert így többféle, az eltérő igényekhez jobban passzoló mintázatú mandzsettát használhatunk hozzá. Mi (pontosabban, inkább én) ezúttal a „Classic" mintázatot tettem próbára a rendelkezésre álló 6 változat közül, amely alapesetben a termékkel együtt érkezik, így várhatóan a legtöbb vásárló ezzel kerül majd kapcsolatba elsőként.

A nem különösebben szofisztikált, ám gondosan lezárt dobozt felnyitva első körben az örömszerző mérete szúrt szemet: a jó 25 centi hosszú, nagyjából 8 centiméteres átmérővel rendelkező eszköz láttán rögtön az jutott az eszembe, hogy ha a terméket Rocco adottságaira gyártották, akkor átlag férfinak nem sok keresnivalója lesz benne (maximum egy gyors harangozás erejéig, déltájt), azonban a védőkupakot levéve örömmel fedeztem fel, hogy a használatához nem lesz szükség ütvefúrót megszégyenítő testi adottságokra.

Sőt, mi több, a belső „tömlő" rész bejárata meglepően szűkösnek tűnt a már általam is kipróbált, és azóta is elégedettséggel használt Fleshlight STU-hoz képest: a kéjnyílás szemre épphogy csak 1 centiméter körüli, ráadásul ez az átmérő befelé haladva sem tágul ki drasztikusan. Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy a Satisfyer csak kis mérettel lenne használható, sőt, hála a rendkívül rugalmas szilikon tömlőnek, gyakorlatilag a legtöbb férfi számára ideális választás lesz, de érezhetően szűkösebb, mint az összes olyan termék a kategóriában, amihez ezidáig szerencsém volt. Hogy ez pozitívum-e, az egyén függő, én mindenesetre örültem neki, mert valóban direktebb, intenzívebb érzést biztosít a versenytársakénál az én átlagosnak tekinthető adottságaim mellett is.


De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen nem ejtettünk még szót a légpárnákról, amelyek segítségével a belső átmérő „megtömött" állapotban tovább szűkíthető az örömszerző középső traktusában, amely így egyrészt extra stimulációt biztosít, másfelől segít kialakítani némi vákuumot is a segédeszköz belsejében, így biztosítva a cuppogós, finoman szívó orál élményt. A kialakult vákuum egyébként egyetlen mozdulattal elengedhető, ebben a légpárnák felfújásához használható oldalsó pumparész felett elhelyezett apró gombok nyújtanak segítséget. Ugyanezek lenyomásával egyébként a légpárnákat magába foglaló teljes műanyag rész egyetlen mozdulattal eltávolítható a kemény burkolatból, így a kényesebb részek tisztántartása sem ütközhet problémákba.

A próbához először Dóri segítségét kértem; ahogyan az korábban a Fleshlight esetében is történt, egyik ujjával magát, másikkal pedig a Satisfyer-t vizslatta, így keresve különbséget tapintásban, textúrákban. "Nőként az érdekelt, hogy mennyire sikerült lemásolni szilikonból a női intim testrészt, és azt kell mondjam, csalódást okozott a Satisfyer. Emlékszem rá, hogy a Fleshlight esetében már-már megdöbbentő volt a hasonlóság, olyannyira, hogy nagyjából azonos síkosság és hőmérséklet mellett, becsukott szemmel simogatva belepirultam az érzésbe, de ez most valahogy nem történt meg. Pedig nem tudok igazán nagy különbséget mondani a két termék között, annyi biztos, hogy a Satisfyer belső része kissé keményebb állagú, és a bordázata is kevésbé jól tapintható, mint a Fleshlightté, de hát én csak ujjal tapogatóztam, szóval használni biztosan más érzés a kettőt. Tetszett viszont, hogy semmilyen műanyag szaga nem volt, és a direkt nyúzást, plusz a körömmel való tépést is jól bírta, így szerintem a tartósságával nem lesz majd probléma!"


Szerencsére Dóri szakértése az én kedvemet is meghozta a próbához, így nem volt más hátra, mint Rocco nyomdokába lépve a dolgok közepébe csapni! Ami elsőre feltűnt, hogy a Satisfyer tényleg szűkebb, mint a Fleshlight STU, mégpedig nem is kevéssel! Azt mondanám, az európai átlag méreteket figyelembe véve kellően jól alakították a dimenziókat a német mérnökök (nyilván, volt tapasztalatuk), mert ez a műpunci alapállapotban is éppen annyira szorosan ölel, amennyire az jól esik. Az anyaghasználat tekintetében meg kell erősítsem Dóri szavait, érzésre picit keményebb, feszesebb, gumisabb érzést nyújt, gyorsabban visszanyeri a formáját, használat közben szinte kilöki magából a péniszt, összességében kevésbé hússzerű, mint a Fleshlight, de ez is működik, igazán kellemes érzés játszani vele.

Amit picit sajnálok, hogy a formai kidolgozás teljes mértékben mellőzi a női nemi szerv anatómiáját (belül és kívül egyaránt), és bár értem, hogy a kicsit orál, kicsit hüvelyi stimulációt ígérve nem lehet jó döntést hozni a megvalósítás terén, nekem azonban hiányzott az STU-nál már megszokott finom rajzolatú, részleteiben kidolgozott nyílás, de ez csak egy szubjektív észrevétel, nem több.


A belső bordázottság kellően élvezetes, a stimuláció nagyon is rendben van, a kis kamrák pedig szintén jól teljesítenek, így minimális síkosító mellett is felépül egy kellemes szívóhatás. Elviekben a vákuum hatást erősíti a palást teljes terjedelmében beépített légpárnás rész is, azonban én ilyen szempontból nem éreztem a különbséget a normál és a felpumpált állapotok között, annál inkább a szűkösség kapcsán, ami utóbbi esetben még direktebb, még élvezetesebb használatot biztosított. Fontos kiemelni, hogy a Satisfyer igen mély, így még a hosszban jól eleresztett hímtagokat is képes teljes egészében befogadni, ami igen fontos szempont az átélhető élményt illetően.

Ahogyan az az előzőekből is látszik, alapvetően elégedettek voltunk a Satisfyer Men termékkel, és erre erősít rá a baráti árazás is: miközben a Satisfyer már 14 ezer forintért a miénk lehet, addig a cikkben referenciaként használt Fleshlight STU-ért közel 20 ezer forintot kell a kasszánál hagynunk. Habár számomra az STU leheletnyivel kidolgozottabb, finomabb terméknek tűnik, az átélhető élmény tekintetében nincs a két eszköz között jelentős különbség, akkora egészen biztosan nincs, amennyit a vételárban rejlő differencia sejtet. Mindezek tükrében úgy gondoljuk, hogy a Satisfyer Men első generációja kiváló ár/érték arányú választás, így beszerzése mindenképp ajánlott, különösképp, ha a fiók mélyén még egyetlen hasonló célú segédeszköz sem lapul! 

Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük az Erotic Center weboldalán!

Folyamatosan bővülő és széles termékskálával, szolid árakkal várunk minden új és régi vásárlónkat! Több ezer termék közül választhat!
  

A statisztikák szerint Magyarországon kiemelkedően sok házasság végződik válással. A kiváltó okok rendkívül változatosak, ám a tragikusként megfogalmazott - valójában aprócska - gondok leggyakoribb kiváltója a nem kielégítő szexuális élet. Igen, első hallásra mosolygunk ezen; viszont nem árt mélyen átgondolnunk: például egy hosszú nap végén remegve várja haza párját egy hölgy, megőrül az együttlétért. A hazaérkező úr azonban kimerült, fáradt, talán még ideges és ezáltal ingerült is. Az esti virgonckodás azonnal feledésbe merül, rosszabb esetben néhány meggondolatlan mondat elhangzása után azonnal nyugovóra tér a pár - kis szálkával szívükben. Néhány hónap múlva hasonló körülmények között keletkezik egy újabb szálka, aztán megint egy, egy újabb, stb. Néhány év elteltével már nem havonta, hanem hetente, olykor naponta érik a kapcsolat résztvevőit hasonló keserűségek, amik csak gyűlnek, sokasodnak. Végül bekövetkezik a mindkét félt boldogító megoldás: a válás. Fő célunk a szexuális életet élő korosztályokban megtalálható problémák enyhítése, lehetőség szerinti megszűntetése, ezáltal a kapcsolatok javítása, megőrzése. Véleményünk szerint sok nézeteltérés csak információhiányból adódik... 
  Szeretettel várunk minden régi és új vásárlónkat. Rengeteg NŐI illetve FÉRFI segédeszköz, óriási fehérnemű választékkal, több ezer DVD-vel, barátságos árakon kulturált kiszolgálással, hogy a "SZEX TÖBBÉ NE LEGYEN TABU"A női ejakuláció mind a mai napig azok közé a vitatott kérdések közé tartozik, ami megosztja a tudósokat. Egy részük szerint kizárt, míg mások szerint igenis létezik. Vitatkozás helyett azonban egyszerűbb a tapasztalás. 

Már Arisztotelész is említést tett a női hüvely robbanásáról, amit már akkoriban az illata és állaga révén megkülönböztettek a vizelettől. A klasszikus irodalom ugyancsak ír a női ejakulációról, de a művészi írás nem ad pontos leírást, csak sejteni enged. A női ejakuláció és a női nemi szerv első modern leírása (XVII. sz.) Regnier De Graaf fizikus nevéhez fűződik. De Graaf női prosztatának nevezte a váladékot termelő mirigyet, és az orvosi irodalomban közel kétszáz éven át az ő elmélete számított hivatalosnak. Dr. Alexander Skene amerikai nőgyógyász 1880-ban a húgycsövet övező újabb mirigyekről és vezetékekről írt. A szakirodalom azóta már skene-i mirigy néven említi a szóban forgó mirigyet.
Samuel Berkow urológus 1953-ban fedezte fel, hogy a mirigy stimuláció hatására erekciós állapotba kerül, és feltételezései szerint az erekció arra szolgált, hogy szabályozza a vizelést. A mirigy szexuális aktusban betöltött szerepéről Ernst Gräfenberg tett említést 1950-ben. Szerinte a váladék nem a hüvelyből, hanem a húgycsövön át távozik, de nem tartalmazza a vizelet összetevőit. A szexuális izgalom hatására kialakuló hüvelynedv sem azonos a mirigy által termelt váladékkal, az ugyanis a közösülés során a síkosításban tölt be fontos szerepet, míg az ejakulátum csak az orgazmuskor csapódik ki.

Tudományosan tehát mára nagyrészt bizonyítottnak tűnik, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nők is ejakulálnak, és az orgazmus során speciális váladék távozik a hüvelyből (ami nem azonos a szeretkezés során végig termelt hüvelyi nedvességgel). Sok esetben ez egyenesen spriccel, de legtöbbször csak túlzott nedvesedés, illetve cseppek formájában jelentkezik az örömanyag. A mennyiség minden nő esetében más és más. A kéjanyagot a húgycső jobb és bal oldalán található mirigyek termelik, melyek a hüvely elülső falán találhatók, és működésük a G-pont izgatásakor indul be. Ekkor a mirigyek váladékkal telnek meg, ami aztán az orgazmus során kicsapódik. Természetesen a férfiakkal ellentétben, a női testnedv nem tartalmaz spermiumot. A váladék minősége, állaga szintén egyéntől függ: lehet tejszerű vagy világossárga, és az illata is mindig más és más.

A női ejakuláció a megfelelő technika és egy segítőkész partner birtokában elsajátítható. Ejakuláció előtt nagyon sokan vizelési kényszert éreznek, hiszen a G-pont közvetlenül a húgycső mellett helyezkedik el. Sőt mi több, magáról a kicsapódó váladékról sokan azt feltételezik, hogy az maga a vizelet, és szégyenükben nem merik átadni magukat a testi örömöknek. A valóságban azonban az ejakuláció során majdnem hogy lehetetlen bepisilni, hiszen az orgazmus hatására az izmok olyan erősen összehúzódnak, hogy szinte teljesen elzárják a húgyhólyagot.

A spriccelés kiharcolásának legegyszerűbb módja, ha elsajátítjuk a megfelelő ujjtechnikát. Lényeges, hogy a kezek tiszták, a körmök pedig rövidek legyenek, és annyi időt szánjunk a kényeztetésre, amennyit csak lehet. Nagy általánosságban minimum fél óra szükséges az ejakuláció eléréséhez, de minél tovább tart a nő izgatása, annál nagyobb mennyiségben halmozódik fel a mirigyekben a váladék. A nő vegyen fel kényelmes pozíciót, majd síkosított ujjakkal finoman próbáljuk meg kitapogatni a hüvely elülső falán található G-pontot. A csodapont kitapintása akkor lesz lehetséges, ha a nő megfelelő izgalmi állapotba kerül. Ennek elérése érdekében, miközben ujjunkkal a felderítő hadműveletet végezzük, nyelvünkkel vagy hüvelykujjunkkal finoman izgassuk a csiklót. 

Elérhetőségek

LELOTOY Kft.
8200 Veszprém, Bezerédi utca 2
TELEFON: +36302865509
E-mail: info@eroticcenter.hu 
Facebook
eroticcenter.hu - Lelotoy Kft. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.