Kérdése van?
06 30 2 865 509
Ingyenes szállítás
15000 Ft felett
Az Ön kosara üres.
Blog kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Csiklóvibrátort teszteltünk: Lelo Sona (18+):

A csikóvibrátorok legújabb generációjába tartozó, mindössze néhány napja piacra lépő Lelo Sona nem kevesebbet ígér, minthogy legfőbb vetélytársánál is erősebb orgazmussal kényezteti a gyengébbik nemet. Hogy ez valóban így van-e, arra ezúttal is tesztelő párosunk hölgy tagja, Dóri keresett bizonyítékot.

Nem kis fába vágta a fejszéjét a Sona piacra dobásával a Lelo, hiszen a felvezetőben taglalt versenytárs nem más, mint Dóri combjai között már számtalan formában bizonyító Womanizer. Habár az újdonság szintén a léghullámok erejét használja fel a klitorisz kényeztetésére, teljesen más fizikai megvalósítás mellett teszi azt, mint legfőbb konkurense; ennek természetesen előnye és hátránya egyaránt van, ezekre néhány sorral lejjebb részletesen kitérünk majd.

A Lelo Sona kialakításának előnye és hátránya egyaránt van.

A készülék működésének alapelve hasonlatos a hangszórókéhoz: a Sona egy vékony, mégis rendkívül ellenálló membrán segítségével gerjeszt hanghullámokat a csiklótól mindössze néhány milliméterre, az így létrejövő szonikus hullámok pedig kvázi érintés nélkül izgatják a klitorisz látható, illetve bőrfelszín alatt elhelyezkedő részeit. 

Klasszikus értelemben vett rezgőmotort nem tartalmaz a Sona, a mélyreható pulzálás azonban olyannyira intenzív, hogy erre igazából nincs is szükség. 

Mindebből talán már sejthető, hogy a Sona egyik legnagyobb erénye a versenytársakhoz képest az elképesztő teljesítménye, azonban a gyártó szerencsére nem elégedett meg ennyivel, így az újdonság a már megszokott, folytonos üzemmód mellett kapott néhány egyéni programot is. A 8 elérhető funkció közül az első, konstans erővel operáló nem tartogat különösebb érdekességet, azonban a fennmaradó típusokat illetően meglehetősen változatos palettáról számolhatunk be.

Ezek próbája előtt azonban nem árt, ha feltöltjük a - szokás szerint rendkívül ízléses csomagolásban érkező - újdonságot, amely a viszonylag alacsony kapacitású (530 mAh) akkumulátor miatt meglehetősen gyorsan, kicsivel több, mint 1 óra alatt történhet meg. Az egyik végéről szabványos USB-csatlakozót tartalmazó kábel segítségével akár meglévő telefontöltőnket is befoghatjuk a feladatra, ami azért is jó ötlet, mivel gyári tápadaptert nem kapunk a játékszer mellé. Az elektronok felvétele közben a Sona kezelőszerve diszkrét fénnyel villog, amelyet a 100 százalékos töltöttség elérésekor folyamatos fény vált fel.

A 8 elérhető funkció közül az első, konstans erővel operáló nem tartogat különösebb érdekességet, azonban a fennmaradó típusokat illetően meglehetősen változatos palettáról számolhatunk be.

Ha már szóba került az irányítás, az újdonság esetében is a jól ismert Lelo gombsort kapjuk, azaz a teljesítményt befolyásoló plusz és mínusz billentyűk között elhelyezkedő középső gombbal válthatunk a rendelkezésre álló funkciók között. Fontos apróság a billentyűzár megléte, amely utazás közben tehet jó szolgálatot, hasonlóan a szintén a csomag részét képező szaténtasakhoz.

Ami a felhasznált anyagok minőségét illeti, kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk az újdonságról; a bársonyos borítás, illetve a krómozott díszbetét összhangja ezúttal is kiválóan sikerült, így a Sona méltán kapott helyet a Lelo legnemesebb eszközeit magába foglaló „Insignia & Lux" sorozatában. Természetesen nem okoz csalódást az összeszerelés minősége sem: a kényeztetőt szorongatva, csavargatva sem sikerült oda nem illő hangokat kifacsarni belőle, illesztéseknek pedig nyomát sem találtuk a teljes mértékben vízálló kivitelű, ergonomikusan formált segédeszközön. Apró hiányosságként értékeltük azonban a gombok kissé kemény és mély nyomáspontját, 

a használat részleteiről azonban már Dóri számol be nektek: 

„Bevallom, picit izgultam, amikor Krisztián a kezembe adta a tesztelésre kapott játékot, hiszen az már elsőre egyértelmű volt, hogy az a tavalyi év során első számú kedvencemmé vált Womanizer Próm babérjaira tör majd. Izgatottan bontottam ki a meseszép dobozt, és a képek után élőben is meglepett, hogy a Sona mennyire könnyű és formás, kifejezetten szexi és csajos dizájnt kapott. Érhetetlen okból a billentyűzár most nem viccelt meg, azonban a bekapcsolás után néhány másodpercre ledöbbentem, két okból is: az egyik, hogy a Sona igencsak hangosan berregett (bár ezen a területen a Womanizer Pro sem panaszkodhat!), a másik pedig, hogy még az ujjbegyemmel tesztelve is meglepően erősnek tűnt! Utóbbi miatt egy picit aggódni is kezdtem, mert számomra a Womanizer esetében is a közepes fokozat a leginkább élvezetes, az extra kemény izgatásért nem rajongok odalent, általában csak a véghajrában veszem hasznát. Végigpróbálva a lehetőségeket viszont azonnal mosolyra húztam a számat, mert olyan programokat is felfedeztem, amelyeknél próba nélkül is éreztem, hogy jó barátok leszünk! 

Dóri: ,,Végigpróbálva a lehetőségeket viszont azonnal mosolyra húztam a számat, mert olyan programokat is felfedeztem, amelyeknél próba nélkül is éreztem, hogy jó barátok leszünk!"

Ezúttal egymagam kezdtem meg az ismerkedést az időközben Szonjának keresztelt játékszeremmel, amiről másodjára bekapcsolva is nyilvánvalóvá vált, hogy a kelleténél kicsivel hangosabb teremtés.  Szerencsére a takaró ezúttal is kisegített a bajból, így viszont félsötétben a paplan alatt matatva próbáltam meg funkciót váltani, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Nem tudom, kinek volt az a fantasztikus ötlete, hogy a gombok csak akkor világítsanak egy pillanatra, mikor lenyomják őket, de lássuk be, ennek nagyjából semmi értelme nincs így. Ha már megnyomtam, akkor már mindegy, hogy mit nyomtam meg, nemde? Szerencsére nem ez az első Lelo termék a hálószobánkban, így már kiismertem az amúgy sem túl bonyolult irányítást, viszont tény, hogy mindig világító gombokkal egyszerűbb lenne az élet a félhomályban! Apropó, világítás: a Womanizer „csőre" használat közben vörösen ragyog, amit eddig nem értékeltem különösebben, de a Sona próbája során rájöttem, mennyire nehéz nélküle „telibe" találni a csiklómat a szoba sötétjében, hiába van a combjaim között bő két évtizede! Nyilván előbb-utóbb sikerült rátapintani a lényegre, de kedves Lelo, jegyezzétek meg, nem szégyen a legjobbtól ötletet meríteni! Ugyanez igaz a cserélhető fejrészre is, ami a Sona esetében sajnos nincs, szóval a húsosabb lányoknál ez akár gondot is okozhat. Szerencsére nekem nem volt vele problémám... 

Bekapcsolva legújabb „barátnőmet", és legkedvesebb pontomra helyezve azt egy pillanat alatt nevetve összerándultam (szerencse, hogy feküdtem), mert a Sona alaphangon is valami elképesztően intenzív! 

Pedig az még csak a tisztes középállás volt, de számomra már ez is olyan erősnek tűnt, amit a Womanizerrel csak maximum fokozat környékén érzek. Milyen lehet a legerősebb fokozat, gondoltam magamban, de előtte még „bemelegítő" szintre állítottam át, majd léptem a következő programra... ééééés bumm, a kis ravasz megint csak heveskedni kezdett! Igen, a Sona minden egyes programváltásnál visszaáll az alap, egyáltalán nem gyenge szintre (értsd: önkéntelenül felnevetsz, hitelen annyira csikis!), ezért ha kedves olvasó, a te borsód is érzékenyebb az átlagnál, jobban teszed, ha felkészülsz az ilyen meglepetésekre!

,,...ééééés bumm, a kis ravasz megint csak heveskedni kezdett"

Ahogyan arra is, hogy magadra húzva az újdonságot nem biztos, hogy minden programot ki tudsz majd elsőre próbálni, én ugyanis nagyjából az ötödik, gyorsan és keményen lüktető változatnál elveszítettem a fonalat, és nem volt már erőm (kedvem?) tovább ellenkezni!

Krisztián ezúttal végszóra érkezett haza, így fülig érő szájjal az arcán nyugtázhatta, ahogyan éppen az arcomba szorított párnába sikítva vergődök az ágyunk szélén! Ekkor már tudtam, hogy Szonjának is fix helye lesz az éjjeliszekrényben, de még nem akartam úgy magára hagyni, hogy a többi programot ki ne próbáljam, ezért aztán újból munkára fogtam. Nagy hiba lett volna kihagyni a következő programot, az ugyanis a személyes kedvencem lett! 

Ez tulajdonképpen egy elnyújtottan izgató változat, amely finoman vezet át a leggyengébb és a legerősebb intenzitás között (tiszta szinuszhullám – Krisztián), ami így leírva talán nem tűnik túlzottan izgalmasnak, de ha hozzám hasonlóan szeretitek, amikor a beteljesülés előtt egy picivel visszavesz a párotok, majd újból felhúz az egekbe, azután a csúcs előtt újra visszavesz, de végül mégis egy kicsit rátesz, ezt is imádni fogjátok!

Krisztián szerint legalább 2 percen keresztül billegtem így az orgazmusom határán, bár én erre nem emlékszem, csak arra, hogy néha a pokolba kívántam Szonját, amiért a legrosszabb pillanatban „hagyott cserben", öt másodperccel később pedig megint ökölbe szorult a kezem, ahogyan újult erővel tapadt a csiklómra! Eszméletlen kéjes érzés ez a „libikóka", az ilyen módon megalapozott orgazmus pedig nálam elsöprő erejű!

,,Eszméletlen kéjes érzés ez a „libikóka", az ilyen módon megalapozott orgazmus pedig nálam elsöprő erejű!"

 Jelentem, Krisztián háta ezúttal megúszta a kalandot, cserébe az összes körmöm helyét megtaláltam a tenyeremben, még másnap is! Azóta is ez a kedvenc funkcióm, egyszerűen imádom!"

A fentiek tükrében talán nem meglepő, hogy szinte minden tekintetben elnyerte tetszésünket, azonban elsősorban azoknak ajánljuk, akik még nem rendelkeznek valamilyen Womanizer termékkel, vagy ha mégis, keveslik annak erejét, és az extra teljesítményért cserébe hajlandók egy picivel nagyobb zajt is elviselni a segédeszköz használata során. Az extra programok megléte szintén sokat ad a Sona értékéhez, és mivel hasonló funkció a Womanizer szériában jelenleg nem található, ez mindenképpen lépéselőnyre tett szert a léghullámos vibrátorok piacán. Izgatottan várjuk a folytatást! 

Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük az Erotic Center weboldalán!

Folyamatosan bővülő és széles termékskálával, szolid árakkal várunk minden új és régi vásárlónkat! Több ezer termék közül választhat!
  

A statisztikák szerint Magyarországon kiemelkedően sok házasság végződik válással. A kiváltó okok rendkívül változatosak, ám a tragikusként megfogalmazott - valójában aprócska - gondok leggyakoribb kiváltója a nem kielégítő szexuális élet. Igen, első hallásra mosolygunk ezen; viszont nem árt mélyen átgondolnunk: például egy hosszú nap végén remegve várja haza párját egy hölgy, megőrül az együttlétért. A hazaérkező úr azonban kimerült, fáradt, talán még ideges és ezáltal ingerült is. Az esti virgonckodás azonnal feledésbe merül, rosszabb esetben néhány meggondolatlan mondat elhangzása után azonnal nyugovóra tér a pár - kis szálkával szívükben. Néhány hónap múlva hasonló körülmények között keletkezik egy újabb szálka, aztán megint egy, egy újabb, stb. Néhány év elteltével már nem havonta, hanem hetente, olykor naponta érik a kapcsolat résztvevőit hasonló keserűségek, amik csak gyűlnek, sokasodnak. Végül bekövetkezik a mindkét félt boldogító megoldás: a válás. Fő célunk a szexuális életet élő korosztályokban megtalálható problémák enyhítése, lehetőség szerinti megszűntetése, ezáltal a kapcsolatok javítása, megőrzése. Véleményünk szerint sok nézeteltérés csak információhiányból adódik... 
  Szeretettel várunk minden régi és új vásárlónkat. Rengeteg NŐI illetve FÉRFI segédeszköz, óriási fehérnemű választékkal, több ezer DVD-vel, barátságos árakon kulturált kiszolgálással, hogy a "SZEX TÖBBÉ NE LEGYEN TABU"A női ejakuláció mind a mai napig azok közé a vitatott kérdések közé tartozik, ami megosztja a tudósokat. Egy részük szerint kizárt, míg mások szerint igenis létezik. Vitatkozás helyett azonban egyszerűbb a tapasztalás. 

Már Arisztotelész is említést tett a női hüvely robbanásáról, amit már akkoriban az illata és állaga révén megkülönböztettek a vizelettől. A klasszikus irodalom ugyancsak ír a női ejakulációról, de a művészi írás nem ad pontos leírást, csak sejteni enged. A női ejakuláció és a női nemi szerv első modern leírása (XVII. sz.) Regnier De Graaf fizikus nevéhez fűződik. De Graaf női prosztatának nevezte a váladékot termelő mirigyet, és az orvosi irodalomban közel kétszáz éven át az ő elmélete számított hivatalosnak. Dr. Alexander Skene amerikai nőgyógyász 1880-ban a húgycsövet övező újabb mirigyekről és vezetékekről írt. A szakirodalom azóta már skene-i mirigy néven említi a szóban forgó mirigyet.
Samuel Berkow urológus 1953-ban fedezte fel, hogy a mirigy stimuláció hatására erekciós állapotba kerül, és feltételezései szerint az erekció arra szolgált, hogy szabályozza a vizelést. A mirigy szexuális aktusban betöltött szerepéről Ernst Gräfenberg tett említést 1950-ben. Szerinte a váladék nem a hüvelyből, hanem a húgycsövön át távozik, de nem tartalmazza a vizelet összetevőit. A szexuális izgalom hatására kialakuló hüvelynedv sem azonos a mirigy által termelt váladékkal, az ugyanis a közösülés során a síkosításban tölt be fontos szerepet, míg az ejakulátum csak az orgazmuskor csapódik ki.

Tudományosan tehát mára nagyrészt bizonyítottnak tűnik, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nők is ejakulálnak, és az orgazmus során speciális váladék távozik a hüvelyből (ami nem azonos a szeretkezés során végig termelt hüvelyi nedvességgel). Sok esetben ez egyenesen spriccel, de legtöbbször csak túlzott nedvesedés, illetve cseppek formájában jelentkezik az örömanyag. A mennyiség minden nő esetében más és más. A kéjanyagot a húgycső jobb és bal oldalán található mirigyek termelik, melyek a hüvely elülső falán találhatók, és működésük a G-pont izgatásakor indul be. Ekkor a mirigyek váladékkal telnek meg, ami aztán az orgazmus során kicsapódik. Természetesen a férfiakkal ellentétben, a női testnedv nem tartalmaz spermiumot. A váladék minősége, állaga szintén egyéntől függ: lehet tejszerű vagy világossárga, és az illata is mindig más és más.

A női ejakuláció a megfelelő technika és egy segítőkész partner birtokában elsajátítható. Ejakuláció előtt nagyon sokan vizelési kényszert éreznek, hiszen a G-pont közvetlenül a húgycső mellett helyezkedik el. Sőt mi több, magáról a kicsapódó váladékról sokan azt feltételezik, hogy az maga a vizelet, és szégyenükben nem merik átadni magukat a testi örömöknek. A valóságban azonban az ejakuláció során majdnem hogy lehetetlen bepisilni, hiszen az orgazmus hatására az izmok olyan erősen összehúzódnak, hogy szinte teljesen elzárják a húgyhólyagot.

A spriccelés kiharcolásának legegyszerűbb módja, ha elsajátítjuk a megfelelő ujjtechnikát. Lényeges, hogy a kezek tiszták, a körmök pedig rövidek legyenek, és annyi időt szánjunk a kényeztetésre, amennyit csak lehet. Nagy általánosságban minimum fél óra szükséges az ejakuláció eléréséhez, de minél tovább tart a nő izgatása, annál nagyobb mennyiségben halmozódik fel a mirigyekben a váladék. A nő vegyen fel kényelmes pozíciót, majd síkosított ujjakkal finoman próbáljuk meg kitapogatni a hüvely elülső falán található G-pontot. A csodapont kitapintása akkor lesz lehetséges, ha a nő megfelelő izgalmi állapotba kerül. Ennek elérése érdekében, miközben ujjunkkal a felderítő hadműveletet végezzük, nyelvünkkel vagy hüvelykujjunkkal finoman izgassuk a csiklót. 

Elérhetőségek

LELOTOY Kft.
8200 Veszprém, Bezerédi utca 2
TELEFON: +36302865509
E-mail: info@eroticcenter.hu 
Facebook
eroticcenter.hu - Lelotoy Kft. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.